S

O

N

I

A

A

L

A

R

C

O

N

Una mica més de mi...

Com em veuen

Sempre m’han dit que sóc una persona tranquila, solidària i pacient.

Com em veig

Personalment, em definiria com una persona inquieta i amb molta curiositat per entendre i aprendre el funcionament de les coses. També sóc una mica idealista, fet que m’agrada transmetre tant a la feina com a la meva vida personal.

Com deia Alicia,  a Alicia al país de les meravelles:

“És impossible, només si creus que ho és”

“Hi ha un lloc per a tots i tots tenim un lloc”

Crec que sense saber-ho aquesta frase ha definit i defineix encara la meva trajectòria professional i també personal.

Gran part de la meva trajectòria professional ha estat com a psicòloga en un equip de Serveis Socials.

M’agrada dir que durant aquest temps he acompanyat a les persones que he atès a millorar la seva qualitat de vida i per què no, a trobar el seu lloc a la vida.

Un moment

Vull destacar el moment en el que vaig ser mare. Aquest fet va representar un canvi a tots els nivells.

Moguda per la curiositat i també potser per la meva autoexigència vaig fer una formació d’educació conscient que em va connectar amb la Comunicació no Violenta.

Una de les millors eines que conec d'autoconeixement, comunicació i gestió emocional.

Una curiositat

Després d’aquella formació un dels meus fills deia que arran d’aquell curs, ja no el castigava.

Aquest moment va suposar un canvi professional i vaig voler compartir aquells coneixements i eines que em funcionaven i m’ajudaven a millorar la relació que tenia amb mi mateixa i per suposat amb les persones que m’envoltaven.

Així vaig començar a impartir tallers de gestió emocional i eines de comunicació per pares i mares, i també vaig començar a treballar com a terapeuta.

Últim pas professional

Formació com a Terapeuta familiar a l’Escola de l’Hospital de Sant Pau a Barcelona.

Actualment

Em dedico acompanyar a les persones i a les famílies a desfer els seus nusos. Primer trobant el fil conductor i entenent el perquè d’aquest conflicte i després transformant -lo en una oportunitat per créixer.